Permanente link
Naar de actuele versie van de regeling
http://lokaleregelgeving.overheid.nl/CVDR425472
Naar de door u bekeken versie
http://lokaleregelgeving.overheid.nl/CVDR425472/1
Verordening alleenrecht
Geldend van 30-12-2016 t/m heden
Intitulé
Verordening alleenrechtDe raad van de gemeente Nuenen c.a.;
gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 1 november 2016,
Gelet op het bepaalde in artikel 147, eerste lid, en artikel 149 van de Gemeentewet,
alsmede het bepaalde in artikel 11 van de Europese richtlijn 2014/24/EU en artikel 2.24 sub a van de Aanbestedingswet 2012,
B E S L U I T:
I.De ‘Verordening groenonderhoud’ vast te stellen.
II. De ‘Verordening gebouwenbeheer’ vast te stellen.
De Verordening groenonderhoud
Artikel 1
1.De gemeente wil voor de inkoop van diensten met betrekking tot groenonderhoud voor onbepaalde tijd gebruik maken van de in artikel 11 van de Europese richtlijn 2014/24/EU en artikel 2.24 sub a van de Aanbestedingswet 2012 geboden mogelijkheid van vrijstelling van de aanbestedingsplicht door middel van toekenning van een uitsluitend recht.1
1 Ook wel alleenrecht of exclusief recht genoemd.
Artikel 2
1.In verband met sociaal maatschappelijke factoren is het van gemeentelijk belang dat de werkzaamheden door middel van de in artikel 1 genoemde mogelijkheid kunnen worden gegund aan een sociale werkvoorziening.
Artikel 3
1.Het is mogelijk om de toepassing van het uitsluitend recht als bedoeld in deze verordening te begrenzen in/naar tijd (duur) en geografische omvang.
Artikel 4
-
1. Het college van burgemeester en wethouders stelt door middel van een aanwijzingsbesluit vast welke sociale werkvoorziening de opdracht gegund gaat krijgen. Deze sociale werkvoorziening is te allen tijde werkzaam in de regio van binnen de gemeenschappelijke regeling.
-
2. De opdrachtverstrekking vindt plaats op basis van een overeenkomst waarin wordt bepaald welke taken, tegen welke condities en voorwaarden, voor welke marktconforme tarieven en gedurende welke periode de werkzaamheden worden uitgevoerd.
-
3. Het college van burgemeester en wethouders is te allen tijde bevoegd de in lid 1 van dit artikel bedoelde aanwijzing in te trekken.
Artikel 5
- 1.
Deze verordening treedt in werking op de eerste dag na de datum van bekendmaking.
- 2.
Deze verordening kan worden aangehaald als: ‘Verordening groenonderhoud’.
De Verordening gebouwenbeheer
Artikel 1
1.De gemeente wil voor de inkoop van diensten met betrekking tot gebouwenbeheer voor onbepaalde tijd gebruik maken van de in artikel 11 van de Europese richtlijn 2014/24/EU en artikel 2.24 sub a van de Aanbestedingswet 2012 geboden mogelijkheid van vrijstelling van de aanbestedingsplicht door middel van toekenning van een uitsluitend recht.2
2 Ook wel alleenrecht of exclusief recht genoemd.
Artikel 2
1.In verband met sociaal maatschappelijke factoren is het van gemeentelijk belang dat de werkzaamheden middels de in artikel 1 genoemde mogelijkheid kunnen worden gegund aan een sociale werkvoorziening.
Artikel 3
1.Het is mogelijk om de toepassing van het uitsluitend recht als bedoeld in deze verordening te begrenzen in/naar tijd (duur) en geografische omvang.
Artikel 4
-
1. Het college van burgemeester en wethouders stelt door middel van een aanwijzingsbesluit vast welke sociale werkvoorziening de opdracht gegund gaat krijgen.
-
2. Deze sociale werkvoorziening is te allen tijde werkzaam in de regio van binnen de gemeenschappelijke regeling. De opdrachtverstrekking vindt plaats op basis van een overeenkomst waarin wordt bepaald welke taken, tegen welke condities en voorwaarden, voor welke marktconforme tarieven en gedurende welke periode de werkzaamheden worden uitgevoerd.
-
3. Het college van burgemeester en wethouders is te allen tijde bevoegd de in lid 1 van dit artikel bedoelde aanwijzing in te trekken.
Artikel 5
- 1.
Deze verordening treedt in werking op de eerste dag na de datum van bekendmaking.
- 2.
Deze verordening kan worden aangehaald als: ‘Verordening gebouwenbeheer’.
Ondertekening
Ziet u een fout in deze regeling?
Bent u van mening dat de inhoud niet juist is? Neem dan contact op met de organisatie die de regelgeving heeft gepubliceerd. Deze organisatie is namelijk zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de regelgeving. De naam van de organisatie ziet u bovenaan de regelgeving. De contactgegevens van de organisatie kunt u hier opzoeken: organisaties.overheid.nl.
Werkt de website of een link niet goed? Stuur dan een e-mail naar regelgeving@overheid.nl